таксі 898

Приведи друга та отримай 500 гривень!

Хочете не лише заробити, а й допомогти другу знайти хорошу роботу? Служба “Таксі 898” пропонує чудову можливість отримати 500 гривень за залучення нових водіїв. Все, що потрібно – порекомендувати друга, який приєднається до нашої команди та виконає 100 замовлень.

Як взяти участь в акції?

Участь в акції дуже проста:

  1. Запросіть друга на роботу. Розкажіть другу про можливості, які надає робота водієм у “Таксі 898”. Нехай він заповнить заявку на нашому сайті або зв’яжеться з нами за телефоном, вказавши, що прийшов за вашою рекомендацією.
  2. Друг виконує 100 замовлень. Після успішного завершення 100 замовлень ваш друг підтвердить свою прихильність до роботи, а ви – своє право на винагороду.
  3. Отримайте 500 гривень на свій рахунок. Як тільки ваш друг досягне встановленої кількості замовлень, ми нарахуємо вам бонус у розмірі 500 гривень.

Чому “Таксі 898”?

Робота водієм у “Таксі 898” – це стабільний дохід, гнучкий графік і чудові умови співпраці. Ми забезпечуємо наших водіїв достатньою кількістю замовлень, підтримкою 24/7 та чесною системою оплати. Це прекрасна можливість для всіх, хто шукає роботу з комфортними умовами та хорошими заробітками.

Переваги для вас та вашого друга:

Для вас: легкий спосіб отримати додаткові 500 гривень.

Для вашого друга: робота з гнучким графіком, що дозволяє поєднувати з іншими заняттями, стабільний заробіток та підтримку на всіх етапах.

Як дізнатися більше?

Якщо у вас залишилися запитання, ви можете звернутися до нас за контактами, вказаними на сайті, або відвідати наш офіс. Наші менеджери з радістю розкажуть про всі деталі акції та умови роботи в службі “Таксі 898”.

Не втрачайте можливість заробити легко та швидко. Запрошуйте друзів і отримуйте свої бонуси!

Інші новини

бонуси
Новини

Даруємо бонуси!

Завантажуйте додаток таксі 898 і отримуйте кешбек 10% на свій бонусний рахунок. Коли бонусів буде достатньо для оплати поїздки, програма запропонує вам ними скористатися.

Детальніше »